Syy numero#75

Uusikaupunki

Uudessakaupungissa eräs pariskunta elää pilvilinnassa – eikä kuvainnollisesti, vaan ihan oikeasti. Taiteilija Raija Nokkala ja hänen miehensä Pentti Nokkala ovat tehneet itselleen upean kodin täynnä värikästä taidetta lattiasta kattoon. Ja mikä parasta, Taidetalo Pilvilinnan upeat värikkäät huoneet, taidepolku ja ruusupuutarha ovat avoinna myös kävijöille. Vaihtuvien taidenäyttelyiden kyytipojaksi tarjolla on kaffetta ja herkkuja, jotka kannattaa nauttia tietenkin talon merenrantaterrassilla.

Pilvilinnassa piipahdettuasi kannattaa haaveilua jatkaa kauniin meri- ja puutalokaupungin keskustassa, josta löydät lisää uniikkeja kohteita. Uudistettu Kaupunginlahden ranta hurmaa pikkukaupungin rantabulevarditunnelmallaan ja tarinaseinillään. Suosittelemme myös maistamaan vierassataman kahvilan maankuuluja munkkeja! Elokuun viimeisenä viikonloppuna Kaupunginlahden rannat täyttyvät tunnelmallisten venetsialaisten juhlinnasta.

Taidetalo Pilvilinnan aukiolo kesällä 2020:
Avoinna 23.6.–13.8. välisenä aikana.
Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 14–18. Huom, sisälle Pilvilinnaan pääsee rajoitetusti sisään näin epidemia-aikana. Kahvittelut ja tuotemyynti tapahtuvat ulkona talon terassilla.