Sulje

Etsi Voitto-karhu ja voita reissutonni!

Tällä sivustolla seikkailee Voitto-karhu, joka vaihtaa paikkaa kohteesta toiseen joka päivä. Etsi Voitto ja osallistu kilpailuun, joka huipentuu 1000 €:n kotimaanmatkarahan arvontaan kesän päätteeksi. Onnea Voiton etsintään!

KATSO SÄÄNNÖT

Sulje

Säännöt

Suoma ry järjestää 100syytä.fi-kilpailun, jonka pääpalkintona arvotaan 1000 € kaikkien osallistujien kesken. Kilpailuun voi osallistua etsimällä Voitto-karhun 100syytä.fi-sivustolta ja täyttämällä sekä lähettämällä kilpailulomakkeen. Kilpailuaika on 3.6.–15.8.2018, ja sama henkilö voi osallistua kerran päivässä.

Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä voi arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen ei saada yhteyttä. Voittajan nimi voidaan julkaista 100syytä.fi:n ja Suoma ry:n kanavissa. Suoma ry maksaa arpajaisveron. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi Suoma ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen.

Voittoa ei voi muuttaa toiseksi palkinnoksi tai siirtää toiselle henkilölle. Suoma ry:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Sulje

Onneksi olkoon, löysit Voitto-karhun. Täytä lomake ja osallistu arvontaan – voit tehdä sen joka päivä uudestaan!

100 syytä lomailla Suomessa
Sulje

SUOMA RY

1. Rekisterinpitäjä

Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys – SUOMA ry.
Förening Finlands turistorganisationer FFTO rf
Y-tunnus 0993839-6

2. Rekisteriasioita hoitaa

Aija Laukkanen, aija.laukkanen@suoma.fi, p.040 5462 444

3. Rekisterin nimi

SUOMA ry jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään jäsentietoina, tietoja kerätään jäsenasioiden hoitamiseksi.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja: yhdyshenkilön ja hallinnoijan nimi, osoite, puhelinnumero, yrityksen yleinen osoite ja yhteystiedot, jäsenmuoto, laskutustiedot sekä tähtimäärä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään kun organisaatio liittyy mukaan SUOMA ry:n toimintaan joko yhteistyöjäsenenä, alue- tai matkailukeskusjäsenenä, I kyltin käyttöoikeudellisena tahona tai I jäsenenä. Organisaatiot itse tekevät tietojensa osalta omavalvontaa ja mahdollisesti muuttavat tietojaan.

7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

SUOMA ry:llä ei ole oikeuttaa luovuttaa jäsenrekisteriin kerättyjä tietoja eteenpäin.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteriin tietojen päivitysoikeus annetaan rekisterin ylläpitäjän toimesta ja sekin on suojattu salasanalla, jonka toimija saa suoraan omaan sähköpostiin.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisterissä olevalla jäsenellä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on rekisteriin laitettu.

Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys - SUOMA ry

www.suoma.fi

Sulje
På Svenska

Syy numero #

Toista video
#
Vipuvoimaa EU:lta 2014–2020Euroopan unionin aluekehitysrahasto